Y

Kundeservice

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Ønsker du å komme i direkte kontakt med noen ansatte hos oss, finner du deres kontaktinformasjon nederst på siden.

student@schibsted.no


send-email-envelope.svg

21 89 61 16

phone.svg

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Ønsker du å komme i direkte kontakt med Schibsted Student, finner du deres kontaktinformasjon nederst på siden

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål og svar om Schibsted Student

Hva er Schibsted Student?

Schibsted Student er en ordning som i hovedsak dreier seg om å skape oppdaterte studenter. Vårt fokus er å forberede studentene på arbeidslivet og at våre medier skal hjelpe studentene å bli attraktive på arbeidsmarkedet. Ca 1 gang i måneden sender vi nyhetsbrev til alle studentene som har logget seg på en av mediene vi tilbyr på skolen. Her sender vi de sakene vi mener er viktige at studentene får med seg og viktige nyheter som man bør være oppdatert på. Vi i Schibsted Student reiser så ofte vi kan rundt på skolene for å holde konkurranser og vi serverer gratis kaffe og boller til alle som vil slå av en prat og hente seg en gratis "goodiebag".


Koster det noe?

Nei. Schibsted Student er gratis for alle studenter som er pålogget studentnettverket på skolen. Tilgangen finansieres av sponsorater.


Min skole har ikke tilgang, hvorfor?

Dessverre har vi per dags dato ikke nyhetstilgang på alle skoler og universiteter, men dette jobber vi med for å få på plass. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å bli holdt oppdatert når ditt studiested havner på listen vår! Du kan melde deg på her.


Hvordan får min skole tilgang?

At du viser interesse for våre tjenester gjør det enklere for oss å etablere en avtale med ditt studiested. Jo flere studenter som viser engasjement desto viktigere blir dette for studiestedet ditt. Du kan ta kontakt med Studentforeningen eller biblioteket på ditt studiested og be de om å ta kontakt med oss på mona.stensland@schibsted.no for å registrere sin interesse.


Hvordan får jeg tilgang på campus?

Du får tilgang til Schibsted Student sine nyhetskilder på campus gjennom din IP adresse. Det vil si at så lenge du er koblet på studentnettverket, vil du ha tilgang.


Hvordan får jeg tilgang hjemmefra?

Om du ønsker tilgang hjemmefra, er dette per nå kun mulig via PC/Mac.

Da logger du deg inn på skolens nettverk via VPN, deretter åpner du avisen du ønsker å lese, logger inn med din Schibsted-konto, (samme innloggingsdetaljer som du bruker på Finn). Usikker på hvordan du logger inn via VPN? Les mer her.


Jeg er pålogget men får ikke tilgang

Sjekk at du er tilkoblet skolens nettverk. Oppdater nettsiden, slett informasjonskapsler, oppdater nettleser og enheten.


Jeg får ikke logget meg inn på skolens nettverk

Her må du snakke med IT på skolen din.


Image from iOS.jpg

Ådne Buajore Sveberg

Customer Success Manager

941 40 096
adne.buajore.sveberg@schibsted.com

Mona Stensland Bilde kopi.png

Mona Stensland

Key Account Manager Utdanning

911 70 862
mona.stensland@schibsted.com

Kontakt oss

Vi svarer gjerne på deres spørsmål!